Over Activia

Welkom bij Activia

Heerlijk milde yoghurt met miljarden probiotica¹

¹De probiotica in Activia zijn levende yoghurtculturen, die in yoghurt bijdragen aan de lactosevertering voor mensen die moeite hebben om lactose te verteren.

Je goed voelen begint van binnen¹

We blijven innoveren en op zoek naar heerlijke nieuwe manieren om ons van binnen goed te voelen – je buik zorgt goed voor jou, dus zorg goed voor je buik².

¹De probiotica in Activia zijn levende yoghurtculturen, die in yoghurt bijdragen aan de lactose vertering voor mensen die moeite hebben om lactose te verteren.

²Activia is een bron van calcium. Calcium ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering.

Natuurlijke oorsprong

We willen niets meer dan ingrediënten van natuurlijke oorsprong toevoegen. Daarnaast bevatten de ingrediënten van jouw favoriete fruit en granen smaken geen kunstmatige kleurstof, smaakstof en conserveermiddel.

Maak kennis met onze Bifidus ActiRegularis©


De Bifidus ActiRegularis© bacterie maakt Activia uniek. De bacterie komt levend aan in de darmen en draagt bij aan de kenmerkende milde smaak en zachte textuur van Activia.


Goed zorgen voor je buik

Gevarieerd en gezond eten, lekker bewegen en voldoende drinken. Zo lekker voelt het om in balans te zijn. Er zijn duizenden dingen die je kunt doen om gezond te blijven, zorg goed voor je buik!

Lees hier meer artikelen:

Welkom bij Activia

Je goed voelen begint van binnen