De wetenschap achter smaak
De wetenschap achter smaak
Proeven gaat verder dan smaak
Tegenwoordig lijkt een gerecht alleen maar lekker als het ‘Instagram-waardig’ mooi is… en terecht! Want proeven gaat verder dan alleen smaak. Ook de kleur, textuur en geuren kunnen invloed hebben op smaak. Daarom werken wij nauw samen met sensorische experts om ervoor te zorgen dat Activia op elk niveau goed is.
Met behulp van geavanceerde apparatuur en inzichten uit consumentenonderzoek helpt ons team bij Danone Nutricia Research geuren en uiterlijke kenmerken te vinden die de hoogste tevredenheid opleveren.
Onze smaken
Activia heeft een milde smaak. We besteden veel zorg aan het vinden van de perfecte balans tussen verse melk, fermenten en ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Onze textuur
Zacht en mild. Verse stukjes fruit en knapperige zaden en granen.
Onze geuren
Een zachte melkachtige geur, in combinatie met de natuurlijke geur die lijkt op vers fruit.
Onze kleuren
Een zacht witte yoghurtkleur. Als we fruit toevoegen zorgen we ervoor dat de natuurlijke kleur behouden blijft, we gebruiken we geen artificiële kleurstoffen.
- URL gekopieerd naar klembord