Het ontstaan van onze Bifidus ActiRegularis®

Het ontstaan van onze Bifidus ActiRegularis©

1980
Wetenschappers ontdekken bifidobacteriën in de buik van pasgeboren baby's
Niet bij alle baby's werd het ontdekt. Alleen bij de baby's die borstvoeding hebben gekregen. Daarnaast lijken zij ook minder spijsverteringsstoornissen te hebben.

We onderzochten en testten de beste bifidobacteriën
Van diepgaande studies tot in vitro screeningen, honderden soorten gingen onder de microscoop om te zien welke kunnen overleven en groeien in melk.

1985
Eureka! De introductie van onze exclusieve yoghurtculturen
Na vijf jaar maakten wij voor het eerst een exclusieve mix van culturen. Bifidus ActiRegularis© overleeft het spijsverteringskanaal en draagt bij aan de milde smaak van onze yoghurt.

Oeps… onze Bifidus kan de hitte niet aan
Traditionele fermentatietemperaturen van 43° zijn voor onze Bifidus Actiregularis© te hoog en de omstandigheden zijn te zuur om te overleven.

Nieuwe uitvindingen voor een frisse kijk op gisting

Om de perfecte omstandigheden te creeëren voor onze Bifidus Actiregularis©, maakten we opnieuw een speciale mix van yoghurt fermenten die langzamer en bij lagere temperaturen werken. 

1987
Activia is geboren

Dankzij lange gisting gedurende ten minste 8 uur bij 37° creëren we een unieke milde en romige yoghurt met exclusieve culturen.

2000
Activia betreed de ‘hall of fame’ van bacteriëen

Onze unieke mix van culturen wordt geregistreerd in de wereldwijd bekende Pasteurinstitute.

2019
Nummer 1 yoghurtmerk wereldwijd

We worden telkens meer gepassioneerd over goed zorgen voor je buik. En met onze 30 jaar ervaring maken we het gemakkelijk en lekker. Het is onze manier om je te helpen een goed gevoel van binnen te hebben. Omdat dat is waar gezondheid begint.  • URL gekopieerd naar klembord