You are here!!

Veelgestelde vragen

 

WAT IS BIFIDUS ACTIREGULARIS?

De Bifidus bacterie wordt aan Activia toegevoegd. Het komt levend aan in de darmen en draagt bij aan de milde smaak van Activia.

WELKE SMAKEN ACTIVIA ZIJN ER?

Activia is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Naturel, Granen, Fruit, 0% vet, Standyoghurt en drinkyoghurt. Ontdek hier onze producten.

IS ACTIVIA GESCHIKT VOOR IEDEREEN?

Ja. Iedereen die geen koemelkeiwit allergie heeft kan Activia eten.

IS ACTIVIA GESCHIKT VOOR DIABETICI?

In principe kan Activia in elk dieet worden ingepast. Dit dieet verschilt echter van persoon tot persoon. Voor vragen kunt u het best contact opnemen met uw behandelend arts of diëtist.

IS ACTIVIA GESCHIKT BIJ ALLERGIEEN?

Activia is een zuivelproduct en niet geschikt voor mensen met koemelk allergie of lactose-intolerantie. Afhankelijk van de variant bevat Activia soms ook gluten en noten, maar ook andere allergenen. Deze vermelden wij onder de ingrediëntenlijst op onze verpakking.

IS ACTIVIA BEDOELD ALS ONTBIJT?

Activia kan op elk moment van de dag worden gegeten, dus ook bij uw ontbijt.

IS ACTIVIA LACTOSE VRIJ?

Activia is een zuivelproduct en bevat dus lactose.

HELPT ACTIVIA OM JE AF THE VALLEN?

Activia is geen dieetproduct, maar de Naturel en 0% vet varianten kunnen wel geconsumeerd worden in een energie-beperkend dieet. Overleg dit ook met uw diëtist.

IS ACTIVIA GESCHIKT VOOR KINDEREN?

Ja, Activia kan door iedereen gegeten worden. Het is ook geschikt voor zwangere vrouwen en als je borstvoeding geeft. Ook kinderen mogen gewoon Activia consumeren, vanaf het moment dat ze alles mogen eten.

MIJN ACTIVIA PRODUCT IS OVER DE DATUM, MAG HET NOG WORDEN GEGATEN?

De optimale kwaliteit wordt gegarandeerd tot en met de datum die op de verpakking staat. Na deze datum wordt het afgeraden een vers zuivelproduct als Activa is, nog te eten.

IK KAN DE STEVIGE ACTIVIA YOGHURT/ STANDYOGHURT NIET MEER VINDEN IN DE WINKELS, WAAR IS HET NOG TE KOOP?

In Nederland is deze Activia verkrijgbaar in de smaakvariant Vanille. Je kunt ze vinden in de grotere winkels van de bekende supermarkten. Mis je de Activia in de winkel, dan raden wij je aan hier melding van te maken bij de supermarkt. Dit zal de winkelier helpen bij het optimaal houden van het assortiment.

KAN ACTIVIA WORDEN INGEVROREN?

Activia is niet geschikt om in te vriezen.

IS ACTIVIA GLUTEN VRIJ?

Het Activia assortiment is ruim. Er zijn varianten met en zonder gluten. Op één van de bakjes staan de ingrediënten. Daar zie je staan of die Activia-variant gluten bevat.

ZIJN ER VARIANTEN ZONDER SUIKER?

Activia Naturel is zonder toegevoegd suiker. Het is een pure milde yoghurt met de melkzuurbacterie Bifidus ActiRegularis.

ZIJN ER VARIANTEN ZONDER VET?

De Activia 0% vet varianten bevatten geen vet. De smaken zijn: Activia 0% Aardbei, Activia 0% Kers en Activia 0% Perzik.