You are here!!


Uitdagingen: hoe pak je ze aan en hoe vier je je successen?

Dit zijn persoonlijke uitdagingen van alledag: die promotie krijgen waar je al zo lang naar uitkeek, je zoon aan de groente krijgen of je to-do-lijst helemaal afwerken. Als je dit voor elkaar krijgt, verdien je het om jezelf te feliciteren omdat je het geweldig hebt geregeld!

En toch kan het pad richting succes - of je doel nu professioneel of persoonlijk is - ook geplaveid zijn met kleinere, plezierige momenten. Er zijn dingen om trots op te zijn, maar kleinere successen worden gemakkelijk over het hoofd gezien.  Wanneer we de tijd nemen om naar ons doel in het leven te kijken, hebben we twee keer zoveel kans van slagen.  Hier zijn dan ook drie ideeën om succes te vieren.

HOUD EEN DAGBOEK MET JE SUCCESSEN BIJ

Een persoonlijk dagboek bijhouden kan een uitstekend middel zijn om een kijkje in je ziel te nemen. Je kunt jezelf vrij uiten en herinneringen voor later vastleggen. Als je je te veel richt op de toekomst, vergeet je om het huidige moment te koesteren. Dus waarom neem je niet elke dag een paar minuten de tijd om iets te noteren waarvan je blij bent dat je het voor elkaar hebt gekregen, om die lieve dingen te herinneren die je partner zei of het compliment dat je baas je gaf?

JEZELF VERWENNEN

Na de inspanning volgt de beloning.  Trakteer jezelf op de schoenen die je wilt, verwen jezelf met een bezoek aan een spa of de kapper - niets is te groot of te klein om een belangrijke inspanning te vieren.  Waar het om gaat is dat je je in balans voelt. Wat je ook kiest als beloning, het is een mooie inspiratie om jezelf te overtreffen.

DEEL JE PERSOONLIJKE SUCCESERVARINGEN


Zoals het gezegde luidt « Geluk is iets dat je moet delen ». Als je goed nieuws en persoonlijke successen met anderen deelt, vergroot je de positieve gevoelens die je al had. Niet alleen zullen anderen blij voor je zijn, maar je versterkt ook de onderlinge relatie.  Dus wanneer plan jij een etentje met je beste vrienden of je familie om je laatste prestaties te vieren?

 

 

 

Aanbevolen voor jou