You are here!!


Getest en goedgekeurd: Activia Hazelnoot Quinoa.

Yoghurt met hazelnoot en quinoa, dat klinkt verrassend en vernieuwend. Ruim honderd testers proefde de nieuwe smaak van Activia, waarbij de vraag vooral was: Hoe lekker is het? Goed nieuws: over de smaak en bite is het merendeel enthousiast!

Niet echt alledaagse ingrediënten: quinoa en hazelnoot in je yoghurt. Dus was het testpanel vooraf best sceptisch. Is de yoghurt mild genoeg? Blijven de quinoa en hazelnoten knapperig? En is het überhaupt lekker in de yoghurt? Wat blijkt? Van alle testers vindt bijna 80% deze combinatie lekker en uniek. Twee derde beoordeelt het zelfs meteen 8 of hoger!

Goede Bite

Nana (39) “De muesli variant kende ik al langer, maar deze nieuwe smaak nog niet. Die uitdaging wilde ik dus best aangaan. Van tevoren had ik wel m’n twijfels. Ik dacht dat quinoa met yoghurt geen fijne combi zou zijn. Maar het was juist erg lekker en het heeft een goede bite. Heerlijk mild en goed van smaak.”

Sandra (53) is het daarmee eens. “Ik kon mij totaal niet voorstellen hoe de smaak zou zijn. Maar de knapperigheid van de quinoa en hazelnoot is verrassend”.

Mina (46) vult hierbij aan: “Heerlijke combinatie in een milde smaak”.

Ontbijt of Tussendoor

Deze nieuwe Activia variant koop je in een verpakking van vier bekertjes. Miranda (62): “Lekker als ontbijt en heel verrassend.” De yoghurtjes zijn ideaal voor op de ontbijttafel of als tussendoortje. Maar het kan natuurlijk ook prima ‘s avonds als toetje worden gegeten.

Meer nieuwe en vernieuwde smaken

Activia heeft naast de Hazelnoot Quinoa variant nog een nieuwe smaak: Walnoot Maanzaad. Daarnaast zijn de smaak en textuur van de bestaande varianten – Muesli en Granen – verbeterd. Proef ze alle vier.

 

Aanbevolen voor jou