You are here!!


‘Helden’ van onze Activia Hazelnoot Quinoa

Activia heeft sinds kort weer een nieuwe smaak: Hazelnoot Quinoa. Een aantal ingredienten – milde yoghurt, quinoa en hazelnoot – zetten we graag in het zonnetje. Het zijn de helden die deze variant zo uniek maken.

Yoghurt

 

Yoghurt

Yoghurt is gemaakt op basis van melk en yoghurtculturen. Activia heeft een mix van culturen, waaronder Bifidus, die voor de ongekend milde smaak zorgt. 94% vindt de yoghurt mild van smaak.

 

Nootjes

 

Hazelnoot

Nederlanders eten (nog) niet echt veel hazelnoten per jaar. Jaarlijks zo’n 90 gram per persoon. 79% vindt de hazelnoot lekker knapperig in deze yoghurt. Wil (64): “De noten blijven heerlijk knapperig. De hazelnoot proef je echt. Ik ben helemaal om.”

Quinoa

 

Quinoa

steeds vaker op het menu als vervanger voor rijst of pasta. Bijna 70% vindt het een goede toevoeging aan de yoghurt. Sandra (53): “De knapperigheid van de quinoa en hazelnoot is verrassend.”

 

 

 

Heerlijke nieuwe en vernieuwde smaken

Activia heeft naast de Hazelnoot Quinoa variant nog een nieuwe smaak: Walnoot Maanzaad. Daarnaast zijn de smaak en textuur van de bestaande varianten – Muesli en Granen – verbeterd. Proef ze alle vier.

 

Activia granen smaken

Aanbevolen voor jou