Nieuw van Activia: yoghurt zonder toegevoegde suikers!

Nieuw van Activia:
Yoghurt zonder toegevoegde suikers!

Wat is ons geheim ?

Heel simpel: een lekker recept zonder toegevoegde suikers* of zoetstoffen, heerlijk fruitig en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Meer is ook niet nodig!

De zoete smaak van de twee nieuwe recepten van Activia zijn van natuurlijke oorsprong. De aanwezige suikers zijn namelijk enkel afkomstig van melk en fruit.

Deze yoghurts zijn dus ietjes minder zoet omdat er geen extra suiker is toegevoegd. Ook op op deze natuurlijke wijze kunnen we alsnog een heerlijk zachte smaak creëren!

Zoals gewoonlijk bevatten onze producten geen kleurstoffen, kunstmatige aroma's of conserveermiddelen.

Lekker voor je buik! **

#Gaervoor #zorggoedvoorjebuik

*Bevat van nature aanwezige suikers.

**Activia is een bron van calcium, calcium draagt bij aan de normale werking van spijsverteringsenzymen. Te consumeren in het kader van een evenwichtige en gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.Aardbei, Framboos & Dadel. Beschikbaar bij:
Abrikoos & Mango. Beschikbaar bij:

Meer leren over suikers? Lees hier:

Suikers zijn een type koolhydraten en worden afzonderlijk vermeld in de voedingswaardetabel.
Ze staan onder de rubriek “waarvan suikers”, die het volgende omvat:

  • van nature aanwezige suikers

  • toegevoegde suikersActivia Zonder Toegevoegde Suikers bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers die je kan terugvinden in melk (oftewel lactose) en het fruit (fructose, koolhydraten en sacharose) die in het recept gebruikt zijn. Om deze reden lees je op de verpakking dat het product wel suiker bevat, maar enkel van natuurlijke oorsprong.

De producten van Activia zonder toegevoegde suikers bevatten geen toegevoegde suikers of zoetstoffen*, in tegenstelling tot heel wat andere fruityoghurts op de markt. Alle zoetheid van ons recept komt van de natuurlijke suikers.

*Bevat alleen natuurlijk voorkomende suikers.  • URL gekopieerd naar klembord