You are here!!


Marie Kondo’s #InSync verhaal

Organisatiecoach en lifestyle expert Marie Kondo haar droom is om de wereld te organiseren
 

Marie Kondo ("Kon Mari") is een Japanse organisatiecoach, auteur en visionair ondernemer. Zij ontwikkelde een revolutionaire organisatiemethode, ook wel bekend als de 'KonMari-Methode', die bestaat uit het verzamelen van alles wat je bezit, één categorie tegelijkertijd, en het houden van de dingen die je blij maken - en tegelijkertijd het kiezen van een plaats om ze neer te zetten. Veel verder gaan dan het typische "opruimactie", is haar methode een manier van leven en een gemoedstoestand die je aanmoedigt om alleen de spullen te houden waaraan je écht plezier beleeft - een verfrissend alternatief voor de huidige massale consumptiemaatschappij.

Marie heeft haar bevindingen van haar levenslange reis over organiseren verzameld in haar best-seller "The Life-Chaning Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing" en "Spark Joy: An Illustrated Master Vlass on the Art of Organizing an Tidying Up". Haar boeken zijn vanuit het Japans onder meer vertaald naar het Koreaans, Chinees, Frans, Duits en Engels, en werden wereldwijd meer dan zeven miljoen keer verkocht in meer dan 35 landen.

Door het beïnvloeden van vele huishoudens van ontelbare lezers wereldwijd inclusief Japan, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, De Verenigde Staten en Engeland, zijn Kondo's wereldbekende methode zo beroemd geworden dat haar achternaam een werkwoord is geworden, 'Kondo-ing', en de lezers die haar waarden delen staan bekend als 'Konverts'.

Marie is ook de oprichtster en de Chief Visionary Manager van KonMari Media Inc. ("KMI"), een in Amerika gegronde start-up met een missie om de mogelijkheden van technologie en het netwerk van de Konverts en partner organisaties te gebruiken om Maries droom om de 'wereld te organiseren' te vervullen en om in iedereen zijn leven 'blijdschap' te brengen.

Ontdek de wereld van Marie Kondo op www.konmari.com

Met haar unieke expertise en wereldwijde missie in het achterhoofd slaan Marie Kondo en Danone Activia de handen in elkaar om vrouwen van over de hele wereld bij het "Live InSync" initiatief te betrekken.

Aanbevolen voor jou